U bent nu hier: Home » West-Vlaanderen » Harelbeke » Magicyvo

Magicyvo

Schaapsdries
8530 Harelbeke (West-Vlaanderen)
Tel: 056/213245
Fax: -
BTW-nr: -
Afbeelding › Magicyvo Een interactieve kindershow vol kleur, zang, humor en magie. Wordt gebracht met eigen geluid, belichting en decor. Eerst een visuele muzikale act, met dieren doeken enz… Daarna enkele trukken op de komische manier waarbij de kinderen de goochelaar assisteren. Dit alles wordt afgerond met enkele dansjes, een echte disco finale samen met Magic Yvo. Een kinderfuif op hedendaagse muziek. Kortom een feest om nooit meer te vergeten.

Kinderanimatie met Yvo is Ideaal voor uw Sinterklaasfeest, Kerstshows, schoolfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, babyborrels, communie of lentefeest. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Duurt ca 60min met pauze of niet. Of wenst U een clown act, geen probleem de keuze is aan U. Alle shows worden compleet verzorgd met geluid, decor en waar nodig licht. het enige wat wij nodig hebben is een podium met een speelruimte van 4 bij 3 meter.
Diensten: Kinderanimatie, Communiefeest, Lentefeest, Babyborrel, Verjaardagsfeest, Sinterklaas en Sint-Maartensfeest, jeugdevenementen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy