U bent nu hier: Home » West-Vlaanderen » Harelbeke

Clown Harelbeke

Hieronder vindt u een overzicht van alle clowns in Harelbeke. Voor een overzicht van clowns in de provincie West-Vlaanderen, ga naar clown West-Vlaanderen. Of ga naar direct contact met clowns om via één e-mail in contact te komen met meerdere clowns tegelijk.

Zoek een advocaat!
1

Magicyvo

Schaapsdries, 8530 Harelbeke (West-Vlaanderen)
Tel: 056/213245, Fax: -, BTW-nr: -
Een interactieve kindershow vol kleur, zang, humor en magie. Wordt
gebracht met eigen geluid, belichting en decor. Eerst een visuele muzikale act, met dieren doeken enz… Daarna enkele trukken op de komische manier waarbij de kinderen de goochelaar assisteren. Dit alles wordt afgerond met enkele dansjes, een echte disco finale samen met Magic Yvo. Een kinderfuif op hedendaagse muziek. Kortom een feest om nooit meer te vergeten.

Kinderanimatie met Yvo is Ideaal voor uw Sinterklaasfeest, Kerstshows, schoolfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, babyborrels, communie of lentefeest. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Duurt ca 60min met pauze of niet. Of wenst U een clown act, geen probleem de keuze is aan U. Alle shows worden compleet verzorgd met geluid, decor en waar nodig licht. het enige wat wij nodig hebben is een podium met een speelruimte van 4 bij 3 meter.
Kinderanimatie, Communiefeest, Lentefeest, Babyborrel, Verjaardagsfeest,
Sinterklaas en Sint-Maartensfeest, jeugdevenementen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Magicyvo

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy