U bent nu hier: Home » Limburg

Clown Limburg (2)

Hieronder vindt u een overzicht van alle clowns in Limburg. Voor een overzicht van clowns per plaats in de provincie Limburg, ga naar clowns Limburg. Of ga naar direct contact met clowns om via één e-mail in contact te komen met meerdere clowns tegelijk.

«« « 1 2

Luna Events

Burgemeester Corbeijstraat 38, 3680 Maaseik (Limburg)
Tel: -, Fax: -, BTW-nr: -
Luna Events is het jonge en verrassende entertainmentbedrijf van Felice
Gransier. Jaren geleden begon ze als ballonnenclown op kinderfeestjes en communies in de buurt, maar inmiddels is haar bedrijf uitgegroeid tot een modern entertainmentbedrijf gericht op het vermaken van kinderen op iedere gewenste locatie.

Luna Events heeft inmiddels veel meer te bieden voor kinderen van alle leeftijden. Denk hierbij aan diverse typetjes, een groter aanbod aan activiteiten en een complete kinderopvang op ieder feest of evenement. Ook is het mogelijk om suikerspinmachines, popcornmachines en een limonadefontein te huren.

We bieden entertainment op maat omdat ieder kind uniek is. Ons doel is uw feest of evenement tot een onvergetelijke dag te maken voor zowel jong als oud. Je bent immers nooit te oud voor een lief ballondiertje of een hippe glittertattoo, wel?

Ook in de decembermaand zit Luna Events niet stil. Door verrassende interactieve pietenshows, huisbezoeken of entertainment in uw winkelcentrum zetten de zwarte pieten de hele boel op zijn kop.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Luna Events

«« « 1 2
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy